måndag 1 september 2008

I'm BACK!!



Helgen vart faktiskt antagligen så långt över förväntan den kan bli , för er som inte vet så har jag varit på besökshelg på livgardet i sthlm och lärt mig att det är riktigt långt ifrån fjolligt minsann.
Det verkar bli en riktig utmaning och de som endast valt livagardet för att rida häst bör nog tänka om hästarna ser iallafall jag som en Bonus. Jag kan ju inte rida men det ser riktigt kul ut så kan man bara lära sig så är de nog den lätta biten.


De första 3 månaderna lr fler kommer tillbringas en bra bit utanför Stockholm i kungsängen(finns knappt någon mobilteckning) efter denna tid och när grund utbildningen är avslutat flyttar man in till östermalm och Hovstallet som är riktigt fint, plus att när man väl får lite fritid så är det nära och bra till allting(Stureplan) vilket är nice, för att göra det kortfattat så kommer de bli riktigt nice bara man tar sig igenom början och snappar upp lite, sen vänjer man sig antagligen med Norrlänningarna som låter som Pistvakt och 08 dialekten. Fast får erkänna att det säkert är jag som kommer ta till mig dialekten dock....! Yesa! och så blir det mer snö än hemma också;) Fast det är klart man har minsann längtat hem både till det ena och andra, det har man men det är nice när man väl kommer hem och dessutom blir ganska så rejält överraskad när man kliver av tåget :D

1 kommentar:

Anonym sa...

hihi (a)
Surprice! <3